Nighlosers – My Babe

Mă gândeam să vă amuz puţin în seara asta de duminică. Nigtlosers sunt o trupă care a început în Cluj şi care combină blues-ul cu muzica folclorică transilvăneană. În orice caz, combinaţia e pe cât de unică pe atât de fericită. Pentru seara asta avem… un cover mai special pe piesa asta:

Şi acum urmează varianta românească:

Pe lângă că sunt amuzanţi (tobarul…….. no comment), nici nu sună rău deloc. Părerea mea e că au adaptat piesa originală extrem de bine… sau mă rog că au adaptat vioara extrem de bine pe piesă. Cât despre varianta originală, se ştie că Little Walter a revoluţionat cântatul la muzicuţă… şi consider că lumea (sau cel puţin generaţia mea) nu mai ascultă blues… asa cum ar trebui!

Vă las cu atâta, că pe seara asta nu prea am inspiraţie. Recomandarea mea e să vă mai uitaţi la alte piese de-ale lor, că nu o să regretaţi. Audiţie plăcută!

Advertisements

One thought on “Nighlosers – My Babe

  1. Din pacate generatia noastra nu stie ce e aia muzica buna. Si degeaba incercam noi, astia putini, care mai ascultam ceva de calitate, sa ii influentam pozitiv ca degeaba.Oricum, fain post, faina trupa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s