Led Zeppelin – Since I’ve Been Loving You

Mai am câteva minute până mă culc, şi m-am hotărât să scriu despre piesa care îmi urlă în căşti. Nu am prea multe de spus despre ea… chiar nu are nevoie de mai multă informaţie decât o audiţie.

Nu mă pot considera un mare fan Led Zepp, deşi pot spune că am ascultat destul de multe piese de la ei. Dintre ele, două în special mi-au sărit în ochi (sau mă rog… urechi): asta şi Kashmir (despre care voi scrie cândva… cândva).

Piesa are o calitate aparte, rară. Cică se încadrează în genul “blues-rock”… nu am ce comenta aici… decât că nu prea contează asta (părerea mea). Dacă ascuţi piesa cu atenţie, analizezi chitara, versurile, tobele, vocea… chiar nu ai nevoie de alte clarificări. Se stie în general că Jimmy Page e unul dintre cei mai respectaţi chitarişti, şi modul în care Plant cântă, pasiunea cu care cântă, nu are cum să nu te “atingă”.

Încă un lucru important e că poţi să asculţi piesa în orice stare ai fi, şi tot te-ai simţi afectat/ă. Nu mai am ce spune decât audiţie plăcută şi că sper să vă placă (ar fi păcat să nu o facă).

Advertisements

One thought on “Led Zeppelin – Since I’ve Been Loving You

  1. am ascultat piesa acum ceva vreme prima data si nu mi-a oferit un sentiment anume..poate si pentru ca nu o ascultam foarte atenta, dar acum la o reascultare trebuie sa ii recunosc calitatea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s